Звезда на Черна гора: Ще сме доволни само на победа срещу България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Точката не е опция", закани се Адам Марушич.

Една от звездите в състава на Черна гора – Адам Марушич, говори пред медиите в родината си преди сблъсъка с България от квалификациите за Евро 2024.

Двубоят между родните национали и “храбрите соколи”, който е в утрешния ден и ще се състои на стадион “Хювефарма Арена” в Разград, започва от 19:00 часа.

“Точката не е опция за мене. Ще бъда доволен единствено, ако победим. Снощи анализирахме националния отбор на България. Това е селекция, която разполага с млад, но в същото време качествен състав. Ще ги анализираме допълнително и ще видим къде можем да ги ударим”, сподели Марушич.

“Всеки футболист трябва да покаже голямо желание и концентрация от самото начало, за да не се налага да гоним резултата и да се хвърляме през второто полувреме. От първата минута мотивацията и концентрацията трябва да са на най-високо ниво”, обяви той.

“Групата е равностойна, никой не стартира с предварително записани точки, всеки може да победи всеки. Ще бъде интересно и вярвам, че можем да участваме в надпреварата за първите две места. Мачът със Сърбия наистина е във фокус, но ние сега мислим само за гостуването на България”, добави Марушич.