Звезда на Интер е трансферна цел на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече Милан Шкринияр от Интер това лято, твърди The Daily Mirror. Шкринияр е силно свързан с преминаване на “Олд Трафорд” през последните години, след като се утвърди като един от най-добрите защитници в Серия “А”.

25-годишният защитник подписа нов договор с Интер преди 12 месеца, но сега се твърди, че е възможно “нерадзурите” да се разделят с централния бранител. Барселона и Реал Мадрид по-рано бяха свързани с трансфер на национала на Словакия, но до сделка не се стигна. Сега Юнайтед са решени да вземат защитника, тъй като Фил Джоунс и Крис Смолинг ще напуснат отбора това лято. Така Оле Гунар Солскяер ще има възможност да привлече нов централен защитник за следващия сезон.

Юнайтед направи Хари Магуайър най-скъпият защитник за всички времена миналото лято след сделка за 80 милиона паунда, които бяха заплатени на Лестър Сити, но “червените дяволи” се надяват да платят половината от тази сума за Шкринияр, въпреки че Интер надали ще остъпи от освоождаващата клауза на играча, която е на стойност 52,25 милиона паунда.

Очаква се сумите на трансферния пазар да паднат това лято в резултат на пандемията от коронавирус, така че от Ман Юнайтед се надяват да се възползват от по-ниските трансферни суми. Иначе Виктор Линделоф е партньор на Хари Магуайър през този сезон, но Милан Шкринияр ще представлява чудесна опция за центъра на защитата на ‘червените дяволи’.