Звезда на Ливърпул ще пропусне Световното първенство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неприятни новини за Ливърпул и Португалия - Жота с тежка травма

Съобщава се, че звездата на Ливърпул Диого Жота ще пропусне Световното първенство в Катар, тъй като се е контузил срещу Манчестър Сити. Бившият футболист на Уулвс беше заменен дълбоко в добавеното време от Цимикас в дербито, в което “червените” спечелиха с 1:0.

Португалското издание A Bola сега твърди, че нападателят ще отсъства повече от месец, слагайки край на шансовете му да бъде избран от своя национален шеф Фернандо Сантос за Световното първенство в Катар.

Информация гласи: „25-годишният португалски национал направи ядрено-магнитен резонанс и въпреки че резултатите все още не са публикувани, A BOLA знае, ще бъде аут от терените за бъде повече от един месец, което напълно изключва възможността Диого Жота да представлява Португалия на Световното първенство.

Това е лоша новина и за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който също не може да разчита на Луис Диас до нова година. Контузията на Жота влоши иначе отличния следобед за Клоп и Ливърпул, които изпитваха затруднения във Висшата лига до победата над Сити.