Звезда на Ман Сити иска да се представя по-силно на Европейското
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Малко съм разочарован, няма да лъжа", заяви Фоудън за изявите си на Евро 2024 до момента

Футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън бе избран за Най-добър играч на сезона в Премиър лийг, но не успява да демонстрира класата си на Евро 2024. Фоудън е разочарован от изявите си на първенството, но изрази амбицията си тепърва да покаже какво може на Евро 2024. Той смята, че започва да се представя все по-добре с всеки изминал двубой на Англия. На 1/4-финалите “Трите лъва” се изправят срещу Швейцария и Фоудън ще се стреми да помогне на своя тим да се класира в следващата фаза.

“Няма да лъжа, че съм малко разочаровам. Желанието ми е да вкарвам и да правя по-добри неща за Англия. До момента не се получи, но важното е да запазим добрата си настройка. Бях избран за най-добрия футболист в Премиър лийг и искам да го покажа на първенството”, започна 24-годишният футболист.

“Смятам, че с всеки изминал двубой прогресирам. В Сити се преместих в по-централната зона и започнах да бележа повече. Винаги съм би честен за позицията си и виждам себе си в полузащитата. Въпреки че започнах отляво за Англия, преминавах и към тези други позиции. Някои от мачовете просто се развиха така, че не атакувахме много”, каза Фоудън.

“Надявам се, че няма да има повече такива двубои и в мача с Швейцария ще получавам повече топката и пресата ни ще бъде по-добра. Първият ми двубой на Европейското бе много тих, но след това чувствам, че представянето ми се подобрява”, заяви Фоудън, който все още няма попадение на Евро 2024.