Звезда на РБ Лайпциг флиртува с Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Конрад Лаймер сподели, че винаги е бил фен на мърсисайдци

Халфът на РБ Лайцпиг Конрад Лаймер разкри, че е привърженик на Ливърпул, след като през лятото беше свързван с транфер на “Анфийлд”.

Поради колебливия старт на новата кампания и някои проблеми с контузии, в последния ден на трансферния прозорец “червените” взеха полузащитника на Ювентус Артур под наем до края на сезона. В седмицата преди затварянето на прозореца имаше редица други играчи, силно свързани с тима на Клоп, включително Лаймер от Лайпциг, който привличаше интерес от редица топ клубове в Европа.

На въпрос за интерес от страна на Ливърпул по-рано този месец, Лаймер каза пред BILD: „Не беше толкова близо, че да се случи нещо”.

“Прибързаното заминаване не е мое нещо. Ако трябваше да сменя клуба, бих искал да го обмисля и да реша спокойно, а не за една нощ. Особено след като първата половина на сезона така или иначе е много кратка поради Световното първенство и нямаше да имам време да се установя”, заяви халфът.

„Висшата лига е хубава, но за мен не е задължителна. За мен е много по-важно: как хората говорят с мен, какво усещане имам за нещо. Като цяло съм футболен фен. Обичам да гледам Висшата лига. Винаги съм бил фен на Ливърпул“, каза Лаймер пред BILD.

„В Лайпциг съм от пет години и се чувствам добре. Сега ще мине една година и ще видим какво ще стане”, добави халфът.