Звездата на Славия: “ЦСКА и Левски ме искаха”

Прочетена:153
Звездата на Славия: "ЦСКА и Левски ме искаха" 1
0 0
Халфът на Славия Филип Кръстев, който направи страхотен сезон с екипа на Белите разкри, че преди време е бил изкушаван от столичните грандове ЦСКА и Левски.
Тийнеджърът, който след Нова година ще играе в белгийския Ломел, обаче предпочел да остане верен на тима от “Овча купел”, тъй като там се чувствал най-комфортно.
“Отборът на Славия винаги ще ми е на сърцето – това е тимът, който ми даде пътя във футбола,” коментира Кръстев.
“Имало е моменти, когато съм бил по-малък, когато ЦСКА и Левски са ме искали. Но не мисля, че има защо да сменяш отбора, когато се чувстваш добре на едно място.
“Славия за мен е най-добрата школа в България и не съм си и помислял да напускам.”
Младокът обясни също, че трансферът в Ломел по никакъв начин не го е главозамаял.
“Аз се опитвам да стоя стъпил на земята и не се главозамайвам, защото има още много път да извървя,” сподели той. “Ломел е добър проект, защото отборът ще бъде изграден от млади футболисти като мен и целта е да се изкачи отбора в по-горната дивизия.
“Знам английски на доста добро ниво, ще се опитвам да уча и други езици в бъдеще, защото е много важно да можеш да комуникираш с хората. Преодоляване на езиковата бариера е ключова, за да се чувстваш добре, където и да си.
“След трансфера не са ми се увеличили приятелите, а познатите. Аз си имам близки хора, които са покрай мен от много години.”
Сподели