google новини лого Последвай ни
Добави коментар

16 от играчите и служителите на Черно Море са с положителни проби за коронавирус, обявиха самите „моряци“ на официалния си сайт.

Ето и какво гласи съобщението на клуба:

„ Скъпи фенове на Черно мора,

След като по медиите се появиха информации, че играчът на Царско село Мартин Кавдански е дал положителна проба за covid-19 , след мача с Черно море, на 05.07.2020 г. Направихме PCR тестове на всички футболисти и служители към нашия първи състав.

За съжаление, резултатите установиха, че имаме 16 заразени служители. Всички футболисти, дали положителна проба, са подложени на карантина, а ръководството на клуба е предприело всички нужни предпазни мерки. Уведомихме медицинската комисия към БФС, като в момента изчакваме допълнителни оказания от тях.

Според предписанията на медицинската комисия, в деня преди двубоя с Арда, който трябва да се изиграе на 06.07.2020 г., ще направим повторни тестове на всички футболисти, включително и тези от юношеската формация на Черно Море, които ще вземат участие във този отговорен мач.“

16 заразени с коронавирус в Черно море!От клуба преди минути съобщиха, че почти целият отбор на "моряците" е дал…

Posted by Efbet Лига on Monday, July 6, 2020

Това е втори отбор от efbet Лигата, който обявява, че има множество заразени играчи. Същото се случи и с Царско село, където заразените играчи са 4-ма.