8888 бонус Реал Мадрид да елиминира Елче в Купата на Краля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът на Реал Мадрид триумфира със Суперкупата на Испания през миналата седмица, след като победи последователно Барселона и Атлетик Билбао на мини турнира в Саудитска Арабия.

„Белият балет“ се прибра в Испания и сега се насочва към двубоя с Елче от Купата на Краля. Реал Мадрид ще гостува на този съперник в четвъртък вечер, като родният букмейкър 8888 ги определя за солиден фаворит за победата. Вие може да използвате 8888 бонус код за залози на срещата и на останалите спортни събития в богатия тираж на известния сайт за онлайн залагания.

Реал Мадрид достигна до 1/8-финалите на Купата на Краля след победата с 3:1 при гостуването на третодивизионния Алкояно на 5 януари. “Белият балет” се потруди здраво, за да елиминира този съперник. Може би си спомняте, че през 2020 г. Алкояно отстрани именития си опонент в Купата на Краля, но сега Реал взе реванш. След този успех, тимът на Карло Анчелоти продължи безгрешната си серия. Реал Мадрид смаза Валенсия с 4:1 в Ла Лига и е убедителен лидер в шампионата. През миналата седмица “лос бланкос” пътуваха до Саудитска Арабия, за да участват в турнира за Суперкупата на Испания. На 1/2-финалите Реал елиминира големия враг Барселона след продължения. На финала тимът на Карло Анчелоти не срещна трудности срещу Атлетик Билбао и спечели с 2:0, за да ликува с трофея. Настроението в отбора на Реал Мадрид е отлично и отборът надали ще сбърка срещу Елче в Купата на Краля. „Белият балет“ е фаворизиран от букмейкърите и почти сигурно залагащите в 8888 ще се доверят на „лос бланкос“, като някои типстъри дори биха прогнозирали успех с хендикап за испанския шампион.

Скромният тим на Елче прави колеблив сезон в Ла Лига и след 21 изиграни срещи заема 15-ото място в класирането. Отборът е спечелил 5 от своите срещи в първенството и е допуснал 9 загуби. Елче вече елиминира три отбора в Купата на Краля, за да стигне до 1/8-финалната фаза. Последната им жерта бе втородивизионния Алмерия. Преди това Елче се справи с доста по-слабите Саламанка и Лейоа. Трябва да отбележим добрата форма, в която се намират домакините. Те са в серия от три поредни победи във всички турнири. Успехът срещу Виляреал с 1:0 у дома в Ла Лига в събота бе впечатляващ и много важен за Елче. Сега играчите може да си повярват, че имат сили да затруднят Реал Мадрид. Елче ще трябва да играе много силно в атака и защита, за да се противопостави на най-силния отбор в Испания в момента.

Реал Мадрид се радва на сериозна доминация в мачовете срещу Елче. “Белият балет” е спечелил шест от седем двубоя срещу този опонент. Последните победи на Реал дойдоха трудно, като резултатът в двете изминали срещи бе 2:1. Някои от залагащите с 8888 бонус може би биха опитали залог за Гол/Гол в предстоящия мач. Имаше попадения в двете врати в последните три срещи между двата състава. Предвид формата, в която се намира Реал Мадрид, то няма да е изненада „белият балет“ да спечели и да видим попадения в двете врати. Реал Мадрид запази само една суха мрежа в последните си шест двубоя във всички турнири. Има стойност да се потърси Елче да вкара гол на “лос бланкос”, но все пак Реал би трябвало да премине в следващата фаза на Купата на Краля, каквито и са очакванията на големите онлайн букмейкъри.