Аарън Рамзи се завръща в Кардиф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-голямото предизвикателство е да съм далеч от семейството си. Това е ситуацията, в която се намирам. Бях далеч от семейството си, виждайки как децата растат. те ми липсват много."

Пред Аарън Рамзи предстои да премине през медицински прегледи в уелската столица преди да бъде официализирано завръщането му в неговия роден клуб. Капитанът на уелския национален отбор и някогашен халф на Арсенал е отказал изключително изгодно предложение от Саудитска Арабия, за да парафира с тима на Кардиф Сити, който се състезава във втората дивизия на английската футболна система – Чемпиъншип.

По този начин Рамзи повече няма да е част от френския Ница, след като играеше за отбора от Лига 1 през изминалата кампания. 32-годишният уелсец вече не крие стремежа си да е по-близо до своето семейство в Уелс.

“Този сезон беше успешен за мен, изиграх много мачове и се представих на ниво”, сподели той по време на лагера на Уелс миналия месец.

“Най-голямото предизвикателство е да съм далеч от семейството си. Това е ситуацията, в която се намирам. Бях далеч от семейството си, виждайки как децата растат. те ми липсват много. Трудно е за всеки да премине през нещо подобно. Каквото и да правим занапред, ще се съберем отново и ще бъдем заедно”, завърши той.