Ачиари: Убеден съм, че вървим по правилния път
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Да, това е болка от важен мач за нас, но ще опитаме да излезем следващият път още по-силни", каза той.

Старши треньорът на Берое – Хосе Луис Ачиари, коментира поражението на своя тим от Локомотив София с 0:1 в двубой от 13-ия кръг на първенството.

“Имахме доста положения, които пропуснахме и не успяхме да ги превърнем в голове. Беше двубой със страхотен ритъм. Истината е, че нашият отбор нямаше късмет и в крайна сметка загуби. Трябва да опитаме да подобрим ефикасността пред противниковия вратар и съперниковата врата”, сподели Ачиари.

“В последните мачове имахме лош късмет, така беше и в днешния мач. Ясно е, че не се намираме в най-добрата си форма. Не съм разочарован от загубата, но съм убеден, че вървим по правилния път. Да, това е болка от важен мач за нас, но ще опитаме да излезем следващият път още по-силни”, обяви той.

“Със сигурност ще работим в много аспекти. Всеки един от играчите дава макскимума от себе си. Ще имаме свободна седмица, в която да работим и ще подобрим много неща. За да можем да играем в двубоите с правилния ритъм. Трябва да правим нещата по добрия начин, но победата е най-важна във футбола”, каза още Ачиари.