Адмирал Белчев: “Най-важният успех в кариерата ми!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Стамен Белчев – специалистът, извел Червената армада от “Българска армия” до групите на Лига Европа, заяви, че триумфът в Базел е най-важният успех в кариерата му.

“Наистина това е важния и най-трудния успех,” наставникът на ЦСКА минути след епохалната победа с 3:1. “Поздравявам момчетата, че вярваха. Щастлив съм, поздравявам всички фенове на ЦСКА.

“Най-важното в мача бе да покажем дисциплина и организация. Противодействахме добре. Възползвахме се от нашите силни страни.

“Всички спечелиха мача. И Тиаго, и Ахмед вкараха. Но за това помогна целия колектив. Не мога да стартира с 15-20 човека. Резервите трябва да са готови да помагат.

“Опции имам в атака. Днес нямах един защитник на резервната скамейка. Това е. Радвам се, че успяхме…Базел е един солиден отбор. Когато ти поведе, знаеш, че ще е много трудно. Али Соу не можа да вкара едно чисто положение. Тиаго вкара и това ни накара да си повярваме.

“Не искам да коментирам дали ще продадем някой, питайте ръководството. Нека се насладим на победата. Всичко е възможно що се отнася до трансферите.

Белчев обяви, че няма никакви предпочитания за утрешния жребий.

“Няма значение срещу кого ще играем в групите,” каза той.