Агент намеква за интерес на Ливърпул към еквадорски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Представителят на Пиеро Хинкапие потвърди интереса на Ливърпул към защитника

Ливърпул е проявявал интерес към еквадорския нацинал Пиеро Хинкапие, информира агентът на футболиста – Мануел Сиера. Представителят настоя, че се водят нови разговори за определяне на бъдещето на защитника и намекна за бъдещ трансфер на своя клиент на “Анфийлд”.

На футболен език „бъдеще“ може да бъде следващият прозорец, който в случая е януари. Акциите на Пиеро Хинкапие се повишиха, след като се премести в Байер Леверкузен през 2021 г. Бранителят се превърна в един от важните им играчи и дори подписа нов договор през февруари тази година. Следователно Леверкузен не бързаха да продават еквадореца през лятото. Тимът от Бундеслигата прави фантастичен старт на сезона и се надява с Хинкапие в редиците си да постигне гоелми успехи тази кампания.

Хинкапие има сериозно амбиции за бъдещето и със сигурност би искал да премине в голям клуб. Неговият агент Мануел Сиера потвърди интереса на Ливърпул през летния трансферен прозорец. Той също намекна за бъдещ трансфер, казвайки, че оттогава са се провели нови преговори и посочи потенциална цена от 50 милиона евро.

Сиера каза: „Ливърпул имаше интерес към него, но по това време избраха да инвестират в халфовата линия. През януари те ще подновят интереса си, а цената на Пиеро няма да е по-малко от 50 милиона евро.“

Ливърпул е единственият отбор от топ 6 на Премиър Лийг без ляв централен защитник в редиците си и Клоп иска да реши проблема. Пиеро Хинкапие може да бъде идеалният футболист за разрешаване на ситауцията на “Анфийлд”.