Агентът на Джошуа:”Не очаквайте публика на мача с Пулев”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Маститият промоутър Еди Хърн направи нов завой в очакванията си за двубоя за световните титли в тежка категория между шампиона Антъни Джошуа и българския претендент Кубрат Пулев, заявявайки че той почти сигурно ще се проведе без фенове.

Агентът на Джошуа смята, че мерките, наложени за справяне с глобалната пандемия от коронавируса, почти сигурно ще затворят за публиката арената, на която ще се проведе очаквания с огромен интерес бой.

„Има много голям шанс Антъни да трябва да се бие при закрити врата“, коментира Хърн пред ESPN. “Не очакваме завръщането на публиката и не правим планове за това.

“Важно е да подновим спортните събития дори при тези условия. През декември и времето навън е фактор, така че е възможно битката да е при закрити врата.”

Коментарът на Хърн идва само няколко дни, след като той обяви, че по всяка вероятност любопитният дуел ще се проведе пред малък брой зрители.

„Ако мерките за недопускане на фенове се запазят, ние трябва да сме готови за този вариант. AJ със сигурност ще се боксира тази година, независимо дали с публика или без,” сподели Хърн.

“Не отхвърляме и възможността двубоят да е някъде другаде, тъй като има места, където коронавирусът не е толкова разпространен и ситуацията се променя. Някои държави проявяват интерес да приемат подобно голямо шоу. Основната цел, разбира се, остава Великобритания.”

Все още няма потвърждение за локацията на битката. Редом с Лондон се дискутират варианти в Хърватия, Китай и дори Саудитска Арабия.