Агентът на Иско: Той иска да опита в друга лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският национал се оказа в немилост при Зинедин Зидан, а неговият агент разкри, че футболистът иска да се пробва в друга лига

Халфът на Реал Мадрид Иско има желание да заиграе в друга лига, казва баща му и агент Пако Аларкон, като испанският национал е готов да проучи възможностите за трансфер през януари. 28-годишният плеймейкър се оказва в немилост при Зинедин Зидан на “Сантяго Бернабеу”. Той участва в седем мача в Ла Лига през този сезон, но само в три от тях започна като титуляр, а все още няма пълни 90 минути за “лос бланкос”.

Разочарованието в испанската столица се отразява на Иско, като той има желание да играе по-редовно, след като се намира в пика на своята кариера. Няколко потенциални места за трансфер вече се обмислят, а редица отбори във Висшата лига твърдят, че внимателно следят ситуацията с халфа на Реал Мадрид.

Възможно е Иско да последва примера на бившите съотборници в Реал – Гарет Бейл и Хамес Родригес, които замениха живота в сянка в Реал за по-ключова роля в Англия. Бейл, който имаше подобни проблеми при Зидан, се завърна в Тотнъм с дългосрочен наем, докато колумбийският полузащитник Хамес се събра с Карло Анчелоти в Евертън.

Треньорът на “карамелите” се опитва да пренебрегне слуховете за трансфер на Иско на “Гудисън Парк”, но тази позиция може да се промени, когато се отвори зимният прозорец. Всички оферти ще бъдат разгледани от лагера на Иско, а неговият представител разкрива: „В момента не сме получили оферти, но той иска да опита друга лига.“