Агентът на Лаутаро за Барса: Нямаше нищо конкретно

Прочетена:1178
Агентът на Лаутаро за Барса: Нямаше нищо конкретно 1
1 0

Агентът на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес – Бето Яке, говори за интереса на Барселона към аржентинския футболист след края на трансферния прозорец. От Барса и Интер открито признаха, че са водили разговори през лятото, но Яке смята, че никога не е имало реален сериозен интерес към нападателя.

Аржентинецът беше свързан с преминаване в Барселона в продължение на месеци, но сделката не успя да се осъществи поради финансовите проблеми на каталунците. Все пак из медийното пространство винаги се спекулираше, че Лаутаро е трансферна цел номер 1 на Барселона.

„Много неща бяха казани за възможния трансфер на Лаутаро, имаше много слухове. Всички го искаха, но нямаше нищо конкретно. Остават му още три години от договора с Интер, трансферният прозорец току-що бе затворен, така че все още не сме седнали да говорим за подновяване на контракта му с клуба”, заяви Бето Яке.

„Лаутаро играе на страхотно ниво, миналият сезон беше отличен за него и е нормално той да привлече вниманието на големите европейски клубове. Той работи усилено и се развива. Преминаването в Европа го накара да се подобри, подобри качествата му и днес той е един от играчите, които играят на най-високо ниво”, добави агентът на аржентинеца.

Изглежда, че Барселона насочи вниманието си към Мемфис Депей след назначаването на Роналд Куман през август. Клубът бе много близо до нидерландския национал в последния ден от трансферния прозорец и според информациите ще поднови интереса си към него през януари.

Сподели