Агентът на Малинов:”Преговаряме с Рейнджърс, но и с други клубове”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Марко Михалиевич, човекът който движи делата на халфа на ЦСКА София Кристиян Малинов, потвърди за преговори с шотландския Рейнджърс, но допълни, че и други клубове продължават да са в битката за подписа му

В интервю за “Хералд енд Таймс Спорт” Михалиевич, обяви, че трансферната сума на българския национал, обявена от Червените е изключително приемлива и не подлежи на коментар.

„Да, имахме разговори с Рейнджърс относно Кристиян. Дали от Рейнджърс са изпратили оферта? Не“, разкрива Михалиевич. „Водим разговори и има интерес, но сделките не могат да се правят през нощта, тъй като има много фактори, които трябва да вземем под внимание.

„Рано е да се каже дали ще се случи споразумение между Кристиян и Рейнджърс. Малинов е привилегирован от интереса на Рейнджърс към него, но има и други клубове, които се интересува от българския национал.”

Воденият от бившия халф на Ливърпул Стивън Джерард Рейнджърс завърши на втора поизция в шотландското първенство, на 13 точки зад шампиона Селтик.

Сините от Глазгоу обаче са амбицирани най-после да сложат край на доминацията на Детелините, които спечелиха титлата в последните девет сезона.

Новото шотландско първенство започва на 1 август.

„Разговаряме с всички клубове, които проявяват интерес към Кристиян и държим всички възможности открити,” допълва Михалиевич.

Както вече е известно към 26-годишния Малинов интерес проявяват също холандските Витес и Венло, както и белгийските Мехелен и Стандард Лиеж.

Михалиевич обаче допълни, че германски и турски клубове също следят ситуацията и във всеки един момент иха могли да се включат.

“Трансферната сума на Кристиян вече е определена от ЦСКА и е договорена,” заяви агентът. “Цифрите не могат да бъдат изменени. Нека просто кажем, че трансферната сума е много приемлива за отборите, които искат Кристиян.”