google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона не направи достатъчно за завръщането на Лео. Да, имаше проблеми с Ла Лига, проблеми от икономическа гледна точка, но Лео взе правилното решение да не чака до последната секунда, както през 2021 г.

Серхио Агуеро сподели мнението си, че каталунците не са направили достатъчно, за да си върнат Меси, след като договорът му с ПСЖ изтече.

В резултат на това, Меси съобщи, че преминава в Интер Маями, а интерес към него имаше и от саудитския Ал Хилал. Пред „ESPN“ Агуеро коментира преди финала в Шампионската лига: „Барселона не направи достатъчно за завръщането на Лео“.

Самият Агуеро сега живее в Маями, като в разговор с бившия си треньор в Манчестър Сити Пеп Гуардиола, испанският специалист заяви на Кун: „Ти си го завел в Маями“, а Агуеро шеговито заяви: „Прибирам по някой от всички“, визирайки възможността и Серхио Бускетс да заиграе в Интер Маями.

Относно решението на Лео, Агуеро бе доста критичен към Барселона: „Барселона не направи достатъчно за завръщането на Лео. Да, имаше проблеми с Ла Лига, проблеми от икономическа гледна точка, но Лео взе правилното решение да не чака до последната секунда, както през 2021 г.”