AJ: “Пулев е много опасен, един удар може да промени историята!”

Прочетена:1408
AJ: "Пулев е много опасен, един удар може да промени историята!" 1
1 0
Антъни Джошуа се изказа доста ласкаво за Кубрат Пулев преди боя им на 12 декември

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че следващият му съперник на ринга – Кубрат Пулев, е изключително опасен, който разполага с много силни оръжия.

“Пулев е много опасен,” коментира AJ пред Sky Sports. “Той има някои много добри оръжия в своя арсенал. Един удар може да промени историята. Аз ще се опитам да минимизирам всички рискове”.

“Хората смятат, че ще бъде лесен мач за мен, но аз не си правя такива лесни заключения, защото Пулев е добър боксьор. Аз ще подходя изключително сериозно към този мач и съм убеден, че ще постигна победа.”

“Готов съм да защитавам моята световна титла срещу Пулев. Сега съм изцяло фокусиран върху тренировъчния ми процес. Искам задължително да победя, защото победата ми срещу Пулев може да постави началото на едно бъдеще с много големи мачове. Аз трябва да бъда фокусиран само и единствено върху мача срещу Пулев.

„Пулев има само една загуба в последните 11 години и то от Владимир Кличко. Аз изпитвам огромно уважение към него. Той загуби от Кличко в една тежка вечер за него. Той загуби, но и спечели от този мач. Пулев продължава да е в играта.”

Сподели