Айк “развя” български флаг, благодари с топли думи за подкрепата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мнацаканян изрази принателността си към всички, положили грижи за неговия успех - участие на Олимпиадата в Токио

Спечелилият олимпийска квота за България в категория до 77 килограма в класическия стил – Айк Мнацаканян, се обърна със специален благодарствен адрес към родната федерация по борба, треньорите в националния отбор и не на последно място на най-големия меценат на спорта у нас – Гриша Ганчев.

Преди броени дни натурализираният арменец извоюва в “Арена Армеец” седмата виза за Токио за българската борба.

“Скъпи приятели, благодаря на всички за искрените поздравления и топли пожелания!,” написа Айк в трогателен пост в социалните мрежи.

“Но тази значителна победа не бих могъл да си я представия без хората, които бяха до мен в най-трудните и отговорни моменти. Искам да изкажа огромната си благодарност на моите треньори, най-високите професионалисти.

“Благодаря ви много за вашата огромна работа, за вашата мъдрост, опит, търпение. Без вас никога не бих могъл да постигна такива резултати. Моята заслуга е показател за вашето умение и вашата упорита работа.

“Най-вече съм щастлив, че успях да зарадвам всички, които ме подкрепиха и се притесниха за мен. Това е истинската Победа!

“Бих искал също да изкажа искрената си благодарност на Гриша Ганчев, човек с голямо добро сърце, истински патриот на своята страна, който допринесе огромно развитието на спорта в България.

“Благодаря ви много за вашата помощ и подкрепа. И разбира се, бих искал също да благодаря на Федерацията за тяхното доверие и съдействие. Много съм горд, че успях да спечеля олимпийския лиценз за България🇧🇬!”