Ако не успее със Санчо, Ман Юнайтед връща свой юноша
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед е по петите на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо от доста време насам. Но до трансфер на английския национал на “Олд Трафорд” може и да не се стигне заради сериозната трансферна сума, която искат “жълто-черните”.

Поради тази причина Ман Юнайтед обмисля възможността да си върне своя юноша Дуайт Макнийл, пишат английските медии. 20-годишното крило бе част от академията на Юнайтед, но още на 14-годишна възраст бе освободен и премина в Бърнли.

В последните години Дуайт Макнийл се представя все по-добре с екипа на настоящия си тим Бърнли. След като се присъедини към академията на отбора през 2014 година, той направи своя дебют за представителния тим през 2018 година. Макнийл е смятан за един от най-перспективните английски играчи в момента. Той е свързван с преминаване на “Олд Трафорд”, където да повиши конкуренцията в нападение.

В лицето на Макнийл на „Олд Трафорд” виждат евтина алтернатива на Джейдън Санчо, чийто трансфер е все по-малко вероятно да се случи. През миналата кампания Макнийл участва във всичките 38 мача за Бърнли във Висшата лига, като се отчете с 2 гола и 6 асистенции.