Акрапович бесен на съдията и заяви: Играчите плачат след мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако губим точки по този начин няма как да се оправим. Не ни се позволява да играем", споделя Акрапович

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович бе разгневен след поражението от Берое с 0:1 в Стара Загора. Босненският специалист атакува остро съдията на срещата Драгомир Драганов, който отсъди дузпа за домакините в края на мача. Според Акрапович дузпата не е била реална. Наставникът на ЦСКА заяви, че някои от футболистите му плачат в съблекалнята след поражението.

“Съдията трябва да види какво е свирил и как седят нещата. Първо даде една засада, която не съществува, а след това свири дузпа, която не е дузпа. Съперникът нямаше повече положение. Ние имахме повече възможности, но не вкарахме гол. Ядосват се играчите, някои плачат в съблекалнята заради един човек”.

“Ако губим точки по този начин няма как да се оправим. Не ни се позволява да играем. Можем да бием всеки, това се вижда. Противникът нямаше положения, но ти го връщаш в двубоя и му даваш въздух да издържи докрай”.

“Искам да имам добър отбор за двубоите за Купата. Затова извършихме толкова промени – много играчи висят с картони”, допълни Акрапович.