google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доволен от успеха с 1:0 над Искра Даниловград в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Родният отбор стигна до победата с попадение на Митко Илиев от дузпа през вторта част. Старши-треньорът на “черно-белите” заяви, че иска Локомотив да победи Тотнъм в Пловдив в следващия кръг на Лига Европа.

„В началото на мача притиснахме много добре противника. Играхме отлично. На този терен е много трудно да играеш футбол. Илич и Минчев се включиха чудесно. Перфектен ден за нас. От голямо значение е, че не играхме продължения. Трябва да мислим за следващия ни мач, който предстои в неделя“, коментира Акрапович.

„Отправихме един удар във вратата, но имахме още пет-шест удара, в които се опитахме да бъдем по-точни. И Лудогорец също се оплакваха от този терен. Ние няма да се оплакваме от терена. Бяхме по-добрият отбор“, добави треньорът на Локомотив.

„Съперникът не ни изненада. Очаквахме точно това. Изненадан бях единствено от това, че футболистите, които бяха с коронавирус – Петрович и Като, стартираха като титуляри“, продължи наставникът на българския тим.

“Желанието ми за жребия за следващия кръг е да ни се падне отбор, който можем да елиминираме. Ако може да бием Тотнъм вкъщи, ще съм много доволен“, добави още Акрапович.