Акрапович и Пардю не харесват Али Соу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новите спортно-технически шефове искат "20-goal man"

Бруно Акрапович и Алън Пардю настояват ръководството на клуба да привлече изявен реализатор, който да е в състояние да се разписва 15-20 пъти на сезон, съобщава “Тема Спорт”.

На Острова, където премина цялата състезателна и почти цялата мениджърска кариера на Пардю наричат такъв нападател “20-goal man” (б. а – играч, който вкарва по 20 гола на сезон).

Старши треньорът и новият технически директор очевидно не припознават в Али Соу такъв голмайстор и изискали от шефовете ново попълнение през зимния трансферен прозорец.

Присъствието на Соу на “Българска армия” отдавна разпалва разгорещени спорове. Според немалко фенове той е качествен нападател, но не са никак малко тези, които смятат, че той не притежава достатъчно класа, за да води атаката на Червените.

Изданието припомня, че по време на престоя на Акрапович в Локомотив (Пловдив) клубът не подписа с нито един футболист, преди той да е огледан отблизо от босненския специалист. Това налагаше понякога пробите да продължат необичайно дълго преди специалистът да даде окончателното си мнение за играча.

Преди няколко дни Армейците освободиха нападателя Томи Юрич, който така и не съумяа да се наложи като основна фигура.