google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели след поражението от Славия, че столичният тим незаслужено спечелил днешната среща. Акрапович говори и за полуфиналния сблъсък реванш с Левски след няколко дни, като „смърфовете“ победиха своя опонент с 2:0 в първия мач.

„Смятам, че това е незаслужена победа на Славия. Ние доминирахме, знаем за качествата на Славия и бързите им играчи. Загубихме Милош Петрович срещу ЦСКА. Понякога може да го замениш, понякога не. Един от най-добрите играчи Диниш Алмейда загуби топката и ни вкараха“, коментира треньорът на Локо Пловдив.

„Отправихме 17 удара към вратата, направихме комбинации, контролирахме противниковия отбор. В челната шестица няма лесен мач. Нямах усещането, че някой несериозно е влязъл в двубоя. Подготвяме се за следващия мач срещу Левски”, заяви Акрапович.

„Преднината ни срещу Левски е само в главата, искаме да спечелим и втория мач и да играем на финала. Трябва всички да се подготвят психически. Днес не загубихме толкова сила, дано мачът срещу Левски завърши позитивно за нас“, каза още специалистът.