Акрапович: Незаслужен успех за Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели след поражението от Славия, че столичният тим незаслужено спечелил днешната среща. Акрапович говори и за полуфиналния сблъсък реванш с Левски след няколко дни, като „смърфовете“ победиха своя опонент с 2:0 в първия мач.

„Смятам, че това е незаслужена победа на Славия. Ние доминирахме, знаем за качествата на Славия и бързите им играчи. Загубихме Милош Петрович срещу ЦСКА. Понякога може да го замениш, понякога не. Един от най-добрите играчи Диниш Алмейда загуби топката и ни вкараха“, коментира треньорът на Локо Пловдив.

„Отправихме 17 удара към вратата, направихме комбинации, контролирахме противниковия отбор. В челната шестица няма лесен мач. Нямах усещането, че някой несериозно е влязъл в двубоя. Подготвяме се за следващия мач срещу Левски”, заяви Акрапович.

„Преднината ни срещу Левски е само в главата, искаме да спечелим и втория мач и да играем на финала. Трябва всички да се подготвят психически. Днес не загубихме толкова сила, дано мачът срещу Левски завърши позитивно за нас“, каза още специалистът.