google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на новия стар носител на Купата на България Локо Пловдив – Бруно Акрапович, бе на седмото небе от радост след победата във финала на Купата на България срещу ЦСКА. “Черно-белите” спечелиха втора поредна купа след изпълнения на дузпи срещу “армейците” тази вечер на националния стадион “Васил Левски”.

“Изключително съм щастлив, че два пъти поред печелим Купата. Благодаря на президента и феновете. Само България, обичам България”, започна Акрапович.

“Това е една уникална победа. Имахме самочувствие на терена. Обичам тези момчета, които дадоха всичко от себе си. Феновете? Страхотни сте”, заяви гордо Бруно Акрапович.

“Срещу ЦСКА и Левски не допуснахме гол в три срещи. Това е невероятно, тъй като играхме срещу големи отбори. Планът беше преди няколко дни Илко да влезе, ако мачът трябва да се реши в дузпи. Това е психологически прийом. Направих го нарочно. Дори на терена да пуснеш малко дете, опонентът се чуди какво става. Илко донесе Купата”, каза старши-треньорът на Локомотив, който ще остане завинаги в историята на пловдивчани.

“Винаги има големи очаквания. Аз работя да няма очаквания обаче. Не е лесно да се борим за титла в тези трудни времена е трудно. Това е трудна работа, но ще се стремим да направим още един силен сезон като този”, сподели още Акрапович.