google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненецът отказа да влиза в полемика с капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович подчерта, че голът на Али Соу през първото полувреме е бил от ключово значение за успеха на неговия тим с 2:0 над ЦСКА 1948.

“Много важен беше първият гол,” заяви босненецът. “Винаги е важно да можеш да играеш своя стил, да има самочувствие и сигурност. След трудния мач в четвъртък, беше много добро представянето на отбора днес.

„При 0:0 винаги е добре да отвориш резултата. Работим върху владеенето на топката. Не мислим да спираме изобщо. Да кажем, че поемам аз отговорност за тази схемата на игра.

“Има много неща, върху които да се работи. Днес не позволихме на противника почти нищо. Пресирахме напред и това ни прави оптимисти за бъдеще.

„Аз никога не съм доволен, така си говоря и с играчите. Искам повече, защото знам, че могат много повече. Със сигурност имат значение натрупаните мачове в Лига Европа. Надявам се да победим и в Лига Европа в четвъртък.

„Изисквам много от халф-бековете, които трябва да свършат много работа както в нападение, така и в защита.

„В Лига Европа можеш да покажеш уменията си. Ако вкараш голове, можеш да си вдигнеш самочувствието. Аз съм доволен като имаме много шансове, дори да нямаме голове. Днес имахме и малко късмет. Мисля, че може да съм доволен от този резултат.

Акрапович бе помолен да коментира изказването на капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, че футболистите в тима са го направили треньор.

„Димитър Илиев е много голям играч – поздрави на него и на неговата фамилия, радвам се че са ми помогнали да стана треньор,” джентълменски реагира Акрапович.