Акрапович след жребия: Футбол е, защо да не поднесем изненадата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи коментар за Дарик за жребия за Лига Европа, който отреди “черно-белите” да посрещнат английския Тотнъм на “Лаута”. Припомняме, че след като “смърфовете” отстраниха Искра в първия квалификационен кръг, Акрапович си пожела Локомотив да победи Тотнъм у дома в следващата фаза на Лига Европа.

“Радвам се, защото такъв голям клуб да дойде в Пловдив колко отбори имат възможност да играят против такъв силен отбор. Ние ще го направим, ще се насладим на този мач. Отборът трябва да се радва, клубът трябва да се радва, България трябва да се радва. Сега не можем да си представим какво значи това за футбола. Много скоро ще видим какво значение има когато имаш мач с толкова силен отбор с голям бюджет”, сподели Акрапович.

“Ще си търсим шанса да се класираме в следващия кръг макар че ще е много трудно. Футболът е футбол и винаги може да има изненади. Така и ние ще търсим нашата изненада. Ако очаквате да кажа, че имаме 50/50 шанс, се заблуждавате. Ние се наслаждаваме на този жребий. Работихме усилено да стигнем до този момент. Ще е трудно да направим повеече от миналата година. По-добре е за Локо да падне от Тотнъм, отколкото да загуби от Санта Колома или някой от малките”, сподели босненецът.

“Казах, че искам да играем срещу Тотнъм, тъй като са силен отбор. Искам да се мерим със силните. Да покажем самочувствие, да не се плашим от никой. И ние тренираме футбол и ние играем футбол. Да ти се падне такъв противник – много съм щастлив”, призна Бруно Акрапович.