Акрапович ще се довери на Мено Кох срещу Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският бранител ще заеме мястото на Пламен Гълъбов в центъра на отбраната на "червените"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович ще направи промени поне на два поста за 1/8-финалния двубой срещу Черно море във вторник от Купата на България. Халфът Амос Юга е наказан и няма да вземе участие в двубоя, докато най-новото попълнение Мено Кох може да замени Пламен Гълъбов в центъра на отбраната, съобщава “Труд”.

Нидерландският бранител се включи добре срещу Лудогорец и Акрапович смята да му гласува доверие. Голям шанс за място сред титулярите има и ганаецът Бисмарк Чарлс, който също се появи от пейката срещу Лудогорец.

Купата на България е с приоритет за “червените” и те не може да си позволят отпадане още на 1/8-финалите, но трябва да бъдат на върха на възможностите си срещу Черно море. Преди 10 дни “армейците” трудно победиха “моряците” с 1:0 в efbet Лига. В първенството пък разликата с Лудогорец отново е 6 точки, след като ЦСКА загуби в Разград в събота.

Отборът на Черно море пък пристигна в София още в неделя и проведе една тренировка. Илиан Илиев няма да може да разчита на контузените Исмаил Иса, Леандро Андраде, Родриго Вилела, Мирослав Енчев и Георги Божилов. След наказание пък ще се завърне капитанът Даниел Димов.

Ръководството на “моряците” не планира извънредни премии при победа срещу ЦСКА на „Българска армия“. Футболистите на Черно море ще вземат бонус единствено при спечелване на надпреварата, както е било и през годините.