Акрапович: Успехите, които ЦСКА постигна, не са случайни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Много се надявам скоро да играем пред публика, с помощта на нашите привърженици ще бъдем по-добри"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви в интервю пред Nova, че се надява скоро да бъде допусната публика по стадионите. Босненският специалист е категоричен, че представянето на „червените“ ще се подобри още повече, ако те получават подкрепа от верните си фенове. Акрапович си пожела и да изведе ЦСКА до трофей, като треньорът е уверен в качествата на своите играчи.

„Много се надявам скоро да играем пред публика. Всеки един в нашия клуб очаква този момент и съм сигурен, че с помощта на нашите привърженици ЦСКА ще бъде по-добър“, заяви босненецът.

„Във всеки отбор, където съм бил, съм оставил нещо от себе си, с което да ме запомнят. Много се надявам да зарадвам и феновете на ЦСКА, като спечеля трофей. Вече разбрах на какво са способни футболистите ми. Мисля, че имаме много качествени играчи. Сега от нас се иска да надграждаме и да контролираме още повече мачовете. Успехите, които ЦСКА постигна, не са случайни. Много малко не ни достигна да имаме 2 точки повече в Лига Европа и да продължим напред. Всеки мач е важен за нас. Чакаме нашите конкуренти да сбъркат и ние ще бъдем на правилното място, за да се възползваме от това“, каза още треньорът на „армейците“.

Днес от 15:00 часа ЦСКА ще изиграе последната си контрола от зимната подготовка, като столичани ще срещнат тима на Ботев (Враца). Срещата ще бъде предавана в ефира на Diema Sport.