google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят ще прибере внушителна сума в рамките на 3 години.

Бившият вече футболист на Реал Мадрид – Карим Бензема, бе представен като ново попълнение на шампиона на Саудитска Арабия Ал Итихад.

Френският таран подписа договор с тима за следващите 3 години и така ще остане в състава до 2026-а година.

Информациите сочат, че 35-годишният Бензема ще прибере общо 300 милиона за 3-те предстоящи години.

“Привличането на настоящия носител на “Златната топка” е нов исторически момент за нашия клуб. Карим е футболна икона и е на върха в кариерата си. Той се присъединява към много конкурентен отбор, в много оспорвана лига и в държава, която има големи амбиции както на терена, така и извън него. Знаем, че всички погледи ще бъдат насочени към него, като също така нямаме търпение да го видим с номер 9 на фланелката на Ал Итихад на гърба следващия сезон, в който ще имаме тежката задача да защитим титлата си, да се борим за титлата на Азия и да се представим добре на Световното клубно първенство”, сподели президентът на клуба Анмар Бин Абдула Алхайлае.

Още редица други звезди се спрягат за преминаване в първенството на Саудитска Арабия, сред които са имената на Лука Модрич, Роберто Фирмино, Жорди Алба, Серхио Бускетс, Лионел Меси, Нголо Канте, Хаким Зиеш и Серхио Рамос.

Не бива да се забравя, че в шампионата се подвизава и Кристиано Роналдо с неговия Ал Насър.