Алберт Попов ще участва в две дисциплини на световното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес скиорът ни подписа договор със Ски център Банско

Най-добрият български скиор-алпиец Алберт Попов ще вземе участие в слалома и гигантския слалом на световното първенство по ски-алпийски дисциплини, което ще се проведе в Кортина д’Ампецо от 8 до 21 февруари.

През тази година Алберт е участвал в стартовете за Световната купа само в дисциплината слалом, а най-доброто му постижение е 6-ото място от Шладминг (Австрия).

Днес Попов подписа договор за сътрудничество със Ски център Банско, а контрактът беше връчен на нашия скиор от Иван Обрейков, маркетингов директор на “Юлен”.

“Надяваме се, че този договор ще даде на Алберт да има сигурността за съвместна работа във всеки един аспект,” заяви Обрейков.

“Помощта е много навременна, защото се намираме в един сложен сезон. Наистина съм много благодарен на Ски център Банско за договора, който подписваме,” коментира Попов.

Като част от договора той ще носи на екипировката си логото на Банско на всички състезания и събития.

След световното първенство Попов ще вземе участие в стартовете за Световната купа в Банско (27-28 февруари).

“Тръгвам към Банско с лично мои амбиции – като цяло считам сезона за успешен, ще дам всичко от себе си,” заяви алпиецът ни. “Ако направя спускания като тези от последния месец, смятам че всичко е възможно.”