Борис Галчев сложи край на кариерата си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борис Галчев сложи край на кариерата си като играч, но остава на треньорското място в Банско

Бившият капитан на ЦСКА и настоящ старши-треньор на играещия в Югозападна Трета лига тим на Банско – Борис Галчев разкри, че слага край на футболната си кариера и ще продължи да е единствено треньор в нашия популярен зимен курорт. Той не взе участие в последната шампионатна среща на Банско при загубеното гостуване на Вихрен в Сандански с 0:2. Сърцатият полузащитник сподели своето мнение за условията на игра в Трета Лига.

“Играх за последно преди два кръга, но вече спрях официално. Слагам край на активната си кариера и продължавам само в ролята на треньор. И при нас в Трета лига е същата работа. Покъртителни терени. А в същото време отбор като Чавдар (Етрополе), който има страхотна база и условия, вече 3-4 години се мъчи да влезе в професионалния футбол. Нямам нищо против Марек, много добър отбор, пожелавам им да си изпълнят целите.

Моето мнение е, че в професионалните дивизии трябва да влизат клубове, които имат нужната база и условия за развитие. Същата е ситуацията и с нашия клуб. Дай Боже да си направим базата и да можем да се борим за класиране нагоре. Но в момента няма смисъл. Какво ще спечелим. Ще хвърлим 600-700 хиляди лева, за да се борим да не изпаднем. Без тренировъчни игрища, без организация, наистина няма смисъл. На сила хубост не става”, заяви Галчев по темата.