Алегри: Мачовете ни срещу Сасуоло винаги са трудни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Очаква ни съперник, който ще търси реванш", смята специалистът.

Наставникът на Ювентус – Масимилиано Алегри, призова за по-малко еуфория покрай “бианконерите” преди утрешния сблъсък от Серия “А” срещу Сасуоло, който започва от 19:00 часа.

“Точно в момента трябва да бъдем още по-съсредоточени, защото покрай нас има прекалено голяма еуфория, а сме пред едва петия ни двубой от началото на сезона. Твърде много позитивизъм води до отпускане”, заяви Алегри.

“Освен това мачовете ни срещу Сасуоло през последните години винаги са били трудни. Очаква ни съперник, който ще търси реванш”, сигурен е предводителят на “Старата госпожа”.

“Ще трябва да се класираме за Шампионската лига през следващия сезон, което няма да бъде лесно, защото Интер, Милан и Наполи са пред нас. Караме го плавно, стъпка по стъпка, без да се поддаваме на емоциите”, добави той.

“Ако обаче не съумеем да завършим в топ 4, няма да сме си свършили работата, а и сме отбор с по-малък опит, което също е от значение. Ще има мачове, които няма да са толкова красиви, но пък трябва да постигаме нужния резултат. Знаем, че ще трябва да тичаме повече от останалите. Борбата за добри резултати увеличава и самочувствието ти”, каза още Макс Алегри.