google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Максимилиано Алегри не би имал нищо против да оглави Интер като дори е готов да отхвърли предложение от щедро харчещия Пари Сен Жермен, в случай че получи оферта от колоса от Милано, твърди Sky Sport Italia.

Ситуацията в лагера на Нерадзурите продължава да бъде забулена в неизвестност, а утре предстои ключова среща между наставника Антонио Конте и клубните босове.

Официална информация на този етап липсва, но медиите на Апенините цитират близки до делата на Интер източници, които прогнозират, че двете страни ще прекратят взаимоотношенията си след само една година съвместна работа.

На практика единственият реален кандидат за поста на Конте е Алегри, който вече замени бившия селекционер на Италия на кормилото на Ювентус през 2014 година.

Според трансферния експерт на Sky Sport Italia Джанлука Ди Марцио именно заради очакваната развръзка Алегри предпочитал да бъде на разположение вместо да се впуска в проучвателни разговори с ПСЖ.

В Париж вече се появили сигнали, че дори спечелването на титлата в Лига 1, Купата на Франция, Купата на Лигатаи достигането до финала в Шампионската лига може да не се спасят Томас Тухуел от уволнение.

Ди Марцо обаче настоява, че предпочитанията на Алегри определено са свързани с Интер. И далеч не само заради спортният директор Бепе Марота, с когото вече работиха заедно в Юве.