Алегри: Съжалявам, че се стигна до такъв край с Бонучи!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Когато си на 36 години, част си от историята на Ювентус, имаш 500 мача... Той е дал толкова много на Ювентус, както и клубът на него, така че трябва да вземе важно решение за себе си. Човек трябва да може да приеме ситуацията"

Масимилиано Алегри заяви, че съжалява за начина, по който се стигна до раздялата между Леонардо Бонучи и Ювентус. Ръководството на „старата госпожа“ извади от състава си опитния централен защитник още преди да му намери нов отбор.

Интерес към Бонучи има от страна на няколко тима, включително Лацио и Дженоа, но до края на трансферния прозорец не остава много.

„Съжалявам, че се стигна до такъв край. Ние бяхме ясни с Лео още от февруари. Говорих с него няколко пъти. Както аз, така и клубът обявиха, че той ще трябва да реши дали да продължи в друг отбор или да прекрати кариерата си”, коментира треньорът на Юве пред “DAZN”.

„Когато си на 36 години, част си от историята на Ювентус, имаш 500 мача… Той е дал толкова много на Ювентус, както и клубът на него, така че трябва да вземе важно решение за себе си. Човек трябва да може да приеме ситуацията”, добави Алегри.