Александър-Арнолд е готов за повече отговорност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чувствам се готов за повече отговорност. Мисля, че съм пример с нещата, които правя в ежедневието си. Момчетата също ме виждат в лидерска роля.

Трент Александър-Арнолд сподели, че е готов да поема повече отговорност и да е сред лидерите на отбора, които ще го поведат към нов етап от развитието си, след като бе избран за втори капитан на “червените” след Върджил Ван Дайк. Нидерландецът взе капитанската лента с тръгването към Саудитска Арабия на Джордан Хендерсън.

“Първоначално помислих, че ще ми каже да спра да губя топката. Изненадата беше много приятна, ако трябва да съм честен. Въобще не очаквах подобно нещо”, каза националът на “трите лъва” за мига, в който наставникът Юрген Клоп го уведоми.

“Помислих, че ще имаме разговор по темата в един момент, но не и точно тогава. Но определено беше специално. Ще помня този момент”, допълни 24-годишният футболист, като призна, че е имал различни очаквания за този разговор.

“Чувствам се готов за повече отговорност. Мисля, че съм пример с нещата, които правя в ежедневието си. Момчетата също ме виждат в лидерска роля. Щастлив съм, че мениджърът и екипът също гледат на нещата по този начин”, бе откровен Александър-Арнолд, цитиран от вестник “Дейли Мейл”.

“Влагаме много усилия и работа, за да стигнем до такива етапи и съм горд със себе си. Случилото се ме кара да се усмихвам и ме прави много щастлив. Не ми липсва амбиция и нямам търпение сезонът да започне”, каза за завършек той.