Али Соу: Мисля само за ЦСКА и с удоволствие бих останал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Али Соу сподели и какво е променил Акрапович в ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Али Соу даде интервю за предаването „Код Спорт“ по ТВ+, което бе второ за него през 2020 година. Гамбийският нападател обяви, че с удоволствие би останал на “Българска армия” и каквото и да се пише в момента, той мисли само за настоящия си клуб.

“С удоволствие бих продължил да защитавам цветовете на ЦСКА. Договорът ми с клуба е до лятото на 2022 година. И каквото и да се говори и пише, моята глава, моето тяло в момента са на сто процента в ЦСКА. И така ще е, докато съм обвързан и ме искат в ЦСКА. Разбира се, трансферният пазар има своите закони. И не всичко зависи само от мен. Заедно с клуба трябва да вземем решения. Но точно в момента съм много щастлив в ЦСКА. Доволен съм, че съм в този отбор. Към момента моите планове са да играя за отбора и през 2021 година. Повярвайте – главата ми е в ЦСКА”, заяви Соу.

Нападателят на “червените” коментира проваления трансфер в Дижон в края на предходния трансферен прозорец:

“Това можеше да е стъпка напред за мен. Но днес е друг ден за мен и аз му се наслаждавам без да се обръщам назад. Ако беше станал този трансфер, то нямаше да имам възможност да играя в два мача срещу Рома, нямаше да съм вкарал две попадения и да ликувам с победата. Затова няма място за никакви съжаление. Напротив – щастлив съм, че съдбата реши именно така да се развият нещата. Няма значение на каква цена се случи.”

Али Соу сподели и какво е променил новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович:

“Той промени доста неща, но на първо място схемата. Убеди ни в неговия начин на игра. За щастие в ЦСКА има достатъчно футболисти, които могат да участват в неговата схема. Затова резултатите на тима показват, че сме на правилен път. Мисля, че ЦСКА прогресира.”