Alphawin не дава шанс на Брюж при гостуването си на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пари Сен Жермен ще посрещне Брюж във вторник вечер от 19:45 часа на стадион „Парк де Пренс“ за мач от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят ще бъде от малко значение за парижани, тъй като те вече са резервирали билетите си за елиминационната фаза на турнира, заемайки 2-ра позиция с осем точки, докато белгийците в момента са на последното 4-о място в класирането, но с равни 4 точки с третия в класирането РБ Лайпциг. Въпреки че двубоят е по-важен за Брюж, родният букмейкър Alphawin е отписал белгийския тим в срещата, тъй като ПСЖ е тотален фаворит за победата според коефициентите. Залагащите с Алфауин бонус за спорт в този сайт обаче могат да опитат изненадваща прогноза за успех на Брюж в Париж, което би могло да им донесе страхотна печалба.

Резултатът от последната среща между ПСЖ и Брюж беше равенство 1:1 като двубоят се проведе на 15 септември 2021 г. Преди този мач на белгийска земя, тимът на ПСЖ имаше поредица от две последователни победи и не беше победен в трите мача, изиграни между двата състава. Факторът домакин беше от малко значение досега в срещите между двата тима, тъй като ПСЖ спечели една победа като домакин и една като гост. В един от сблъсъците двата тима намериха мрежата, а само един бе с повече от 2,5 гола. За този период от време отборът на Брюж не успя да запази нито една чиста мрежа, а ПСЖ попречи на съперника си да вкара голове в два от трите мача.

Усилията на Пари Сен Жермен бяха достатъчни само за равенство 1:1, когато гостуваха срещу Ланс в мач от Лига 1, игран на 4 декември. Въпреки че ПСЖ бе в пълния си блясък, като Лео Меси отново водеше нападението на тима, възпитаниците на Маурисио Почетино не успяха да създадат много положения и стигнаха до една точка. Този резултат бе очакван от някои от играчите в Alphawin, тъй като парижани имат и колебливи изяви във френското първенство този сезон. ПСЖ не са допуснали загуба в три поредни мача, като имат 1 победа и 2 равенства за периода. Представянето на Пари Сен Жермен не е било силно повлияно от фактора дали играе у дома или на чужд терен в последните им 10 срещи. В тези срещи са записани 4 победи за домакините и 2 победи за отбора гост. В предишните пет мача на тима, три бяха с над 2,5 гола, а в четири имаше попадения в двете врати. ПСЖ успя да запази една чиста мрежа по време на тези двубои, докато не успя да намери мрежата в една среща – при нулевото реми у дома срещу Ница на 1 декември. От статистическа гледна точка последните им 5 мача са били със средно 2.60 гола.

Брюж записа труден успех с 3:2 срещу Сераинг в последния си двубой в събота, като всичките пет гола бяха отбелязани през първото полувреме. В предходните си три срещи белгийският отбор вкарва по три гола – преди това надигра Генк с 3:2 в първенството, а двата тима се срещнаха и за Купата като резултатът след редовните 90 минути бе 3:3. Брюж изглежда солиден в нападение и залагащите в Alphawin може да пробват опцията Гол/Гол при гостуването им на ПСЖ. В Шампионска лига белгийският гранд се бори за третото място с РБ Лайпциг като двата отбора са с по 4 точки. Немският тим посреща Манчестър Сити, който си е гарантирал първото място в групата. Доста е вероятно „червените бикове“ да вземат точка или три от срещата, така че Брюж ще трябва да поднесе изненадата срещу ПСЖ, ако иска спечели третата позиция в групата.