Alphawin очаква победа на Челси в гостуването на Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-новия букмейкър в България Alphawin прогнозира победа за Лондончани в мача срещу Нюкасъл

Челси спечели последната среща срещу Нюкасъл с резултат 2:0 у дома през февруари тази година. Лондончани са в серия от две последователни победи в сблъсъците срещу този съперник, като и двете победи са постигнати чрез резултат 2:0. Последната и единствена победа на Нюкасъл в последните шест мача срещу Челси беше записана през януари 2020 г. у дома чрез минималния резултат 1:0. Няма регистрирано равенство в десет поредни срещи между двата тима, като ставката за краен изход Х в новия роден букмейкър Alphawin е доста висока. Само два от предишните седемнадесет мача между тези съперници са завършили с победи за гостуващите отбори. Само в един от последните пет мача между Челси и Нюкасъл са отбелязани над 2,5 гола, но в предстоящия двубой може да видим доста повече попадения, тъй като коефициентът за три или повече гола не е висок.

Тимът на Нюкасъл се завърна у дома с точка от гостуването на Кристъл Палас, като двата тима направиха реми на Селхърст Парк в събота. „Свраките“ допуснаха попадение в 56-ата минута на срещата, но показаха характер и бързо изравниха чрез Калъм Уислън. Английският нападател се разписа в последните две срещи на тима и ще се опита да намери мрежата срещу Челси. „Джордитата“ са в серия от десет поредни мача без победа, записвайки пет поражения и пет равенства за периода. Отборът няма проблем, когато става дума за отбелязване на голове, намирайки противниковата мрежа във всеки от последните седем мача, но единствената им суха мрежа в последните десет срещи дойде при равенство 0:0 срещу Бърнли в турнира Купата на Лигата. Само една от последните девет срещи на Нюкасъл завърши с победа за гостуващите отбори. Във всяка от последните седем срещи на „свраките“ имаше попадения в двете врати, така че може да помислите за залог на двата отбора да се разпишат при доста добър коефициент в Alphawin.

Отборът на Челси се нуждаеше от дузпи, за да елиминира Саутхемптън от Купата на Лигата, тъй като редовното време на срещата им във вторник на Стамфорд Бридж завърши наравно 1:1. Томас Тухел бе направил доста промени в стартовия си състав, но все пак Челси изигра мач на ниво и елиминира „светците“. През миналия уикенд „сините“ унищожиха Норич с резултат 7:0 у дома и все още не са допуснали повече от гол в нито една от шестнадесетте състезателни срещи през този сезон. Възпитаниците на Томас Тухел загубиха два от последните си двадесет мача, като и двата бяха с резултат 1:0. Челси беше ограничен до по-малко от два гола в пет от последните осем сблъсъка, но отбеляза общо четиринадесет попадения в останалите три срещи. Три от последните пет мача на лондончани бяха с над 2,5 гола, докато в два от тях имаше попадения в двете врати. Предстои да видим дали Челси ще запази суха мрежа в гостуването си на Нюкасъл и ще оправдае очакванията на букмейкъра Alphawin или „свраките“ ще поднесат изненада и ще зарадват привържениците и новите си собственици.