Анчелоти: Мислим единствено за финала на Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Татко Карло не коментира спекулациите за трансфер на Мбапе

Италианският специалист Карло Анчелоти ще се опита да изведе Реал Мадрид към дубъл този сезон. На 28 май Реал се изправя срещу Ливърпул във финала в Шампионска лига, а вече спечели Ла Лига. Анчелоти сподели, че в клуба мислят единствено за финала с “червените”. Татко Карло говори на пресконференция преди последния домакински мач за сезона срещу Бетис.

„Беше един добър сезон, в който привържениците ни подкрепяха и искаме да покажем добра игра в последния си домакински мач. Искаме също да запазим интензитета в играта си. Това ще ни помогне за финала в Шампионска лига.

На въпрос дали е наясно със стартовия състав за двубоя с Ливърпул или все още има някакви въпросителни, Анчелоти отговори: „Не, нямам съмнения. Всичко е ясно за мен. Единственото, за което не съм сигурен е дали тези, които започнат мача или които го завършат, ще бъдат по-важни.”

„През повечето време съм в тренировъчната база, в колата, вкъщи или в някой от добрите френски ресторанти. Ако някой ме попита нещо, то е само за финала в Шампионска лига. Мисля, че феновете на Реал се вълнуват повече за финала в момента и мислим как да спечелим 14-ата европейска купа. Нищо повече”, добави Анчелоти.