Анчелоти отказа да критикува след равенството с Реал Сосиедад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианският специалист смята, че Реал Мадрид е изиграл силен мач

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че неговият тим се е представил на високо ниво и е заслужавал да спечели мача с Реал Сосиедад.

Двубоят на “Сантяго Бернабеу” завърши без голове – 0:0, като по този начин Кралският клуб остана на пет точки зад водача във временното класиране на испанската Ла Лига – Барселона.

„Жалко е, че не победихме, защото играхме много добре и заслужавахме да спечелим,” заяви опитният италиански специалист.

“Изиграхме силен мач, един от най-добрите ни през сезона, но нямахме никакъв късмет. Отборът се подобрява и расте. Физически сме много по-добри.

“Контузените започнаха да се завръщат и имаме увереност за следващите месеци. Справихме се много добре в играта и с, и без топка.

“Всичко, което трябваше да направим, беше да вкараме, бяхме толкова близо, но не успяхме. Доволен съм, защото отборът игра много добре.”

В четвъртък Реал посреща Валенсия, а ден по-рано Барселона гостува на Реал Бетис, като двата мача се очакват с голям интерес, тъй като могат да доведат до намаляване на разликата на върха на временното класиране.