Андре Онана е на прага да се присъедини към Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са на ръба на завършването на хитов трансфер на вратаря на Интер

Според трансферния експерт Флориан Плетенберг, английският гранд Манчестър Юнайтед се приближава към превръщането на вратаря на Интер Андре Онана във второто си лятно попълнение преди старта на сезон 2023/24.

Бъдещето на Давид де Хеа остава несигурно, след като договорът му изтече на 30 юни. Испанецът вече е свободен агент, а все още изчаква решението на ръководството на Юнайтед. Тимът от Манчестър продължава да преговаря с дългогодишния си номер 1 за евентуален нов договор.

Известно е, че Де Хеа е подписал нови условия преди изтичането на стария му договор, а след това “червените” дяволи оттеглят предложението си. Тъй като удължаването на договора му е под въпрос, 32-годишният вратар пусна нов загадъчен туит в своя профил в Twitter с емоджи на жонгльор, което може би означава, че сагата се е превърнала в нещо като цирк.

Сега бъдещето му в Манчестър Юнайтед изглежда зависи от стремежа на клуба да привлече камерунецът Андре Онана. Камерунската звезда е желан от треньора Ерик тен Хаг за номер едно на вратата и преговорите с “нерадзурите” са напреднали.

Манчестър Юнайтед вече направи много оферти за 27-годишния футболист. Според последните информации, Интер съвсем скоро ще приема офертата на “червените дяволи” и Онана ще премине на “Олд Трафорд”.