Евертън е пред Астън Вила в битката за Уилфред Нонто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
19-годишната звезда на Лийдс Юнайтед може да подсили "карамелите"

Според журналиста Алфредо Педула, тимът на Евертън има желание да подпише със звездата на Лийдс Юнайтед – Уилфред Нонто, през това лято и изпреварва Астън Вила в надпреварата за неговите услуги.

19-годишната италианска звезда премина през редиците на Интер, преди да направи своя дебют при мъжете в тима на Цюрих. Той прекара две години в Швейцария, преди да се премести на ‘Елан Роуд’ миналото лято. Той се наслади на някои хубави моменти, а сега интерес към него не липсва.

Евертън и Астън Вила са запалени по играча и могат да предложат на италианската звезда да блесне още повече във Висшата лига. Астън Вила под ръководството на Унай Емери върви нагоре. Междувременно Евертън успя да избегне изпадането за втори пореден сезон. Несъответствието между двата отбора е ясно и човек би предположил, че Гнонто ще се справи по-добре, ако се премести при “виланите”.

“Карамелите” обаче в момента водят надпреварата за 19-годишния играч. Основно ляво крило, Нонто е способен да играе навсякъде по линията на атаката. агубата на Антъни Гордън миналия януари допълнително повлия на нападението на Евертън.