Андриан Краев: Айнтрахт е гранд, но мечтаем да ги отстраним
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изстрадан успех, радвам се за всички „сини“ фенове и Левски", заяви халфът за победата над Апоел

Младият халф Андриан Краев е един от най-силните играчи на Левски в последната една година. Той изигра силни мачове срешу Апоел Беер Шева в третия кръг на Лигата на конференциите и помогна на тима да продължи напред в турнира, като на плейофите “сините” срещат Айнтрахт Франкфурт. Краев говори пред „БНТ“ в предаването „Арена Спорт“ и сподели, че на “Герена” мечтаят да елиминират гранд като немския си съперник.

„Емоциите наистина бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в живота ми. Съдбата ни върна от злощастното отпадане от миналата година. Изстрадан успех, радвам се за всички „сини“ фенове и Левски. Апоел е сериозен и солиден тим и се радвам, че  го отстранихме с левскарски дух и по-голяма воля“, заяви Ади Краев.

„Айнтрахт е гранд, но това е футбол и всичко може да стане. Излизаме, играем, трябва да сме дисциплинирани и можем да мечтаем да ги отстраним. Опасни сме на контраатака и трябва да се възползва от това. За мен лично парите не играят. В днешния футбол има и бизнес. Всички сме футболисти и хора и се стремим да достигнем и ние до тези първенства. Важна е волята, желанието и с какъв хъс ще излезем. Предимство е, че играем пред нашите фенове в първия мач“, продължи капитанът на Левски.

Краев сподели, че треньорът Николай Костов има огромня роля за развитието на Левски. Халфът заяви, че чужденците са се вписали много добре в тима. “Бразилците носят самба и фиеста, много се раздават и са много важни за нашия клуб”, каза българският национал.