Тимур Дагуев напуска Ботев Пд, нарече Станисалв Генчев идиот и лъжец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тй е слаб опонент и изобщо не е мъж за мен", казва Дагуев за треньора на тима

Трусовете в Ботев Пловдив продължават. Отговарящият за изходящите трансфери в клуба и доскорошен помощник-треньор на „жълто-черните“ – Тимур Дагуев, напуска тима. Дагуев публикува съобщение в социалните мрежи, в което остро напада наставника на “канарчетата” Станислав Генчев, и пожелава успех на клуба. Дагуев заяви, че не иска да се бори с един идиот и лъжец, който притежава нула смелост.

„Направих всичко, което можах с пълно уважение и чиста съвест. Да се боря с един идиот, който може да не спира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е интересно? Защото той е слаб опонент и изобщо не е мъж за мен. Бедният човек отвътре е празен. Нула смелост! Най-големият лъжец, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало наяве. Гордея се със свършената работа през последните 3 години. Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си искате, вече не е мой проблем. Направих всичко, за да се чувствам добре в клуба през тези три години. Късмет”, пише Дагуев.

Днес Ботев Пловдив ще се стреми да запише втора победа за сезона в Първа лига, посрещайки Крумовград. Станислав Генчев и компания все още нямат победа в първенството на стадион “Христо Ботев”.