Луканов за ЦСКА 1948: Имат класа, разполагат с 40 отлични играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да сме на сто процента от първата до последната минута на мача", заяви треньорът на Етър

В понеделник отборът на Етър ще се стреми да спечели нови точки в Първа лига, но има тежка задача в гостуването на ЦСКА 1948. “Болярите” ще бъдат и без двама футболисти за визитата в Бистрица – капитанът Крум Стоянов и новото попълнение Илкер Будинов са аут поради контузии. Треньорът Емануел Луканов сподели мнението си преди срещата, като обяви, че съперникът разполага с 40 класни играчи и е трудно да се предвиди на кои 11 ще заложат.

„Готвихме се както за всеки двубой. Изпитваме малко затруднения с анализирането на съперника, тъй като са с нов треньор, имат около 40 футболисти и нямаме ясна представа с какъв отбор ще излязат. Но това са 40 отлични играчи и който и да пуснат, този отбор има класа. Все пак ще си търсим нашите шансове. Трябва да играем компактно и затворено между линиите и да търсим в атака качествата на нашите играчи.

Концентрирано през 90-те минути. Ако досега сме играли на 80 % от възможностите си, сега трябва да сме на сто процента от първата до последната минута на мача“, коментира треньорът на Етър.

В миналия кръг Етър завърши 2:2 с Берое у дома, докато ЦСКА 1948 загуби от Крумовград, което доведе до уволнението на Атанас Рибарски. На негово място клубът назначи младия специалист Николай Панайотов, който ще дебютира в понеделник.