Славия надви Етър за трета поредна домакинска победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белите" вече са 13-ти в класирането на efbet Лига

Славия постигна успех с 1:0 над Етър в среща от 16-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение на стадион “Александър Шаламанов” бе отбелязано от Тони Тасев от дузпа през първото полувреме.

С тази победа тимът на Златомир Загорчич спечели една позиция в класирането на Първа лига и е на 13-то място с актив от 14 точки. Етър остана с осем пункта на последното място и бързо трябва да започне да трупа точки, ако иска да оцелее.

Славия имаше превес в днешната среща и постигна заслужена победа. Единственото попадение падна в 16-ата минута. Виктор Генев бе фаулиран от Георги Александров в пеналта на болярите и домакините получиха дузпа. Тони Тасев не сбърка от бялата точка за 1:0.

В 24-ата минута Емил Стоев отне топката и комбинира с Галин Иванов, чийто удар срещна напречната греда. Малко след това Ерол Дост пропусна друг шанс за втори гол за “белите”.

В края на първата част Етър направи сериозен пропуск, като Усама Алу не успя да вкара от добра позиция и така Славия се прибра на почивка с гол аванс.

След почивката Славия държеше инициативата. Кристиян Стоянов и Емил Стоев пропуснаха ситуации за втори гол, с който интригата да бъде убита.

Гостите от Велико Търново така и не успяха да затруднят защитата на съперника и си тръгнаха победени от столицата. В следващия кръг Етър има тежко домакинство на Лудогорец и ще им е трудно да избегнат трета поредна шампионатна загуба.

За всички, които се стремят към допълнителни емоции от футболните мачове в Ефбет Лига, сме подготвили ръководството “Как да се регистрирам в Ефбет“. След създаването на акаунт в букмейкъра ще бъдете готови да се потопите във вълнението от всеки мач от вашия любим спорт.