Терзич иска по-добра игра от Борусия в мача с Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се подобрим. Ако те вдигнат нивото, ние трябва да сме още по-добри", заяви Един Терзич

Във вторник вечер отборът на Борусия Дортмунд има важно домакинство в Шампионската лига срещу Нюкасъл. Наставникът на тима Един Терзич иска да види по-добра игра от своите футболисти и те да вдигнат нивото. Специалистът предупреди тима си, че го чака труден двубой срещу “свраките”.

Борусия спечели като гост на Нюкасъл наскоро, но в последната си среща от първенството възпитаниците на Един Терзич допуснаха тежка загуба от Байерн с 0:4.

“Ако трябва да бъдем честни, нямаме нужда от предупреждение. Много добре знаем качествата на Наясно сме . Знаем, че не са доволни от представянето си преди две седмици”, каза треньорът на Борусия.

“Трябва да се подобрим. Ако те вдигнат нивото, ние трябва да сме още по-добри. Нужно е да сме по-ефикасни в пространствата, които ни оставят.

Ако искаме да се класираме за директните елиминации, трябва да постигаме победи в мачовете у дома. Ще направим всичко, за да използваме шанса си и да направим крачка към класиране”, заяви Един Терзич.

За тези, които се интересуват от хазартни залози и искат да добавят още емоция и интрига към предстоящия мач, сме подготвили ръководство “как се прави регистрация е ефбет“, което ще ви насочи стъпка по стъпка през процеса на създаване на профил в популярната платформа.