Христо Янев намекна, че може да напусне Ботев Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да седнем и да поговорим какво се случва", заяви младият треньор.

Старши треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, разкри че ще има разговор с управата на клуба, след който ще вземе решение дали да остане начело на “зелените”. Това наставникът обяви след загубата от Локомотив София у дома с 0:2.

“Не правим това, което искаме и това, което ни носи точки. Не радваме хората, които обичат този отбор. Има много причини. Ботев Враца може без Христо Янев и Христо Янев може без Ботев Враца. Трябва да седнем и да поговорим какво се случва. Не можем да говорим за подобрение”, започна Янев.

“Локомотив с 2 от 3 ситуации ни вкараха два гола. Има нещо, което пречи за целия процес. Като анализираме трезво какво се случва, ще разберем, че причините са обясними. Ако мотивацията е в един човек и шепа хора, трябва да има страст във всички в клуба, за да има промяна”, обясни специалистът.

“Трябва да има промяна. Знам, че не съм най-важният треньор. Знам какво искам, знам какво мога. Трябва да намерим пътя, по който Ботев Враца да поеме и да се спаси. Ще си поговоря с ръководството. Благодаря за подкрепата от трибуните. Съжалявам, че не мога да им дам каквото искат”, допълни Христо Янев.