Дончич смята, че Локо Сф има потенциал за средата на таблицата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ботев Враца разполага с добър отбор с двама-трима много качествени играчи, но успяхме да ги неутрализираме“, каза той.

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен, че отборът му постигна победа с 2:0 при визитата на стадион “Христо Ботев” на Ботев Враца в среща от 16-ия кръг на шампионата.

„Беше много труден момент след загубата с 0:6 от Ботев Пловдив, беше тежка седмица. Имахме достатъчно време да мотивираме момчетата и да вдигнем главите. Приготвихме се добре. Анализирахме добре играта на Ботев Враца. Те са добър отбор с двама-трима много качествени играчи и успяхме да ги неутрализираме“, коментира Дончич

„Те влязоха по-добре, направиха три-четири сериозни положения, но за наш късмет не успяха да вкарат. Владеехме топката, контролирахме играта. Освен за мача в Пловдив, момчетата заслужават похвали за всички срещи, откакто съм тук. Ако продължаваме така, можем да печелим точки и да завършим в средата на класирането“, обяви специалистът.

„Не са колебливи домакинствата, а противниците – Лудогорец, ЦСКА 1948 и Черно море, силни противници от топ 5. Играем по-добре навън, а и имахме по-слаби съперници в гостуванията“, завърши Данило Дончич.